Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Active News | Acțiune REUȘITĂ: Românii, mai solidari ca niciodată. Suceava a dansat pentru REBECA

Acțiunea de salvare a unei fetițe de 2 ani, din localitatea Șerbăuți, a județului Suceava fost încununată cu succes. Circa 500 de persoane, dansatori şi public, şi-au demonstrate active susţinerea pentru Rebeca şi astfel s-au adunat ultimii bani de care are nevoie familia Rebecăi pentru cheltuielile asociate intervenţiei chirurgicale (transport, cazare, haine pentru copil, costuri post-operatorii).În urmă cu 2 săptămâni, dr. Florin Haidamac a demarat această acțiune de salvare a Rebecăi, cu ajutorul instructorului de dans Zumba, Florin Neciu. Astfel, școlile de Zumba din Iaşi, Vaslui şi Ploieşti au răspuns la apelul colegului lor de la Suceava şi au venit aici pentru a dansa, mai bine de o oră, pentru sucevenii care au venit în număr mare şi au donat bani – fie direct, fie prin achiziţionarea cărţilor scrise de doctorul Florin Haidamac. Cei care au fost ieri la Zumba au donat pentru Rebeca 3.175 de lei şi 150 de euro. La această sumă se adaugă 260 de lei, din vânzarea tuturor cărţilor pe care doctorul Haidamac le-a avut la stand. Foarte mulţi copii au venit împreună cu părinţii lor şi au pus bani în urnă pentru salvarea Rebecăi şi la fel de mulţi au fost şi cei care au dansat alături de Florin Neciu şi colegii săi, a scris, luni, Monitorul de Suceava.

 
„Este impresionant să văd cum bucovinenii se strâng întotdeauna când trebuie să ajute pe cineva”, a declarat directorul clinicii bucureștene unde va avea loc operația la inimă a Rebecăi. „Pentru mine este impresionant să văd cum bucovinenii se strâng întotdeauna când trebuie să ajute pe cineva. De la început am avut intenţia să reducem costurile pentru a o trata pe Rebeca, iar doctorul Haidamac ne-a surprins cum a reuşit într-un timp atât de scurt să strângă banii pentru operaţie”, a declarat Iulian Pleşcan, pentru aceeași publicație.
Cititi articolul complet aici: http://activenews.ro/video-actiune-reusita-romanii-mai-solidari-ca-niciodata-suceava-dansat-pentru-rebeca_1855372.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=video-actiune-reusita-romanii-mai-solidari-ca-niciodata-suceava-dansat-pentru-rebeca

X
Sună Mesaj