Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Business Cover | Centrele de Excelență ARES: Investiție de 500.000 euro în relocare și aparatură

Centrele de Excelență în Cardiologie și Radiologie Intervențională ARES anunță relocarea într-un nou sediu din Capitală și lansarea unei noi proceduri medicale, în premiera în România – MitraClip- în urma unei investiții de 500.000 de euro.

Mai exact, mutarea Centrelor ARES reprezintă o extindere axată pe zonele de consultații, operații și spitalizare, pe o suprafață de 600 de mp, care oferă o capacitate totală de spitalizare de 65 de pacienți pe zi. Sediul se află în incinta spitalului Ponderas, un centru medical multidisciplinar, cu o suprafață de 9.500 mp.
În urma relocarii și investiției în aparatură de ultimă generație, ARES a devenit primul centru privat din țara noastră care funcționează cu două sisteme de angiografie în același spatiu, astfel se pot efectua până la 20 de angiografii zilnic.

 

Odată cu relocarea, avem la dispoziție două săli de angiografie, astfel încât putem dubla capacitatea de lucru, reducând timpii de așteptare de la internare și până la finalizarea procedurii. De asemenea, avem un sistem de back-up permanent în cazul în care un sistem se defectează, susține Iulian Plescan, director operational Centrele de Excelență ARES.

Tehnica MitraClip (tratamentul intervențional al insuficienței mitrale) este minim invazivă, utilă în cazul pacienților selecționați în urma investigațiilor, și permite reducerea RM (regurgitării mitrale) cauzată de bolile cardiace ischemice sau non-ischemice, de prolapsul de valvă mitrală (PVM), sindromul Marfan sau de reumatismul articular. În același timp, tehnica MitraClip îmbunătățește funcția cardiacă, scade complicațiile asociate și crește calitatea vieții.
Cititi mai multe aici: http://www.businesscover.ro/centrele-de-excelenta-ares-investitie-de-500-000-euro-relocare-si-aparatura/

 

X
Sună Mesaj