Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Forbes | ARES investește 500.000 de euro în relocarea și modernizarea clinicii de cardiologie

Centrele de Excelență în Cardiologie și Radiologie Intervenționala ARES anunță mutarea într-un nou sediu în București și dotarea cu noi aparaturi, după o investiție de 500.000 de euro.
Mutarea Centrelor ARES reprezintă o extindere dedicată zonelor de consultații, operații și spitalizare, pe o suprafață de 600 de metri pătrați, ce oferă o capacitate total de spitalizare de 65 de pacienți pe zi. Sediul ARES se află în incinta spitalului Ponderas, un centru medical multidisciplinar, cu o suprafață de 9500 metri pătrați.În urma relocării și investiției în aparatură de ultima generație, ARES a devenit primul centru privat din România care funcționează cu două sisteme de angiografie în acelasi spațiu, astfel putând fi efectuate până la 20 de angiografii zilnic.

„În cadrul Centrelor ARES, pacienții noștri pot beneficia de intervenții minim invazive, ca o alternativă la tratamentele clasice, de multe ori, traumatizante. De la înființarea centrelor în 2010 și până în prezent, avem peste 3.200 de pacienți care au ales să se trateze cu succes în centrul din București, iar, anul trecut, am efectuat peste 1.100 de proceduri în cadrul Centrelor ARES București”, a declarat Iulian Plescan, director operațional Centrele de Excelenta ARES.

Cititi mai multe aici: http://www.forbes.ro/ares-investeste-500-000-de-euro-relocarea-si-modernizarea-clinicii-de-cardiologie-30123

X
Sună Mesaj