Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Monitorul de Suceava | Centrul de Excelenţă în Cardiologie şi Radiologie Intervenţională, inaugurat la Suceava

Vineri, 18 Ianuarie 2013, a fost inaugurat Centrul de Cardiologie şi Radiologie Intervenţională din Suceava, proiect realizat în parteneriat public privat cu Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, cu sprijinul Consiliului Judeţean. Centrul de Excelenţă în Cardiologie şi Radiologie Intervenţională Med New Life vine în sprijinul pacienţilor suceveni şi celor din zonele limitrofe cu un program de gardă 24 din 24 de ore.
Cu o investiţie de peste 1 milion de euro, Centrul medical Med New Life Bucureşti aduce la Suceava două angiografe Siemens AG Axiom Artis şi Siemens AG Coroskop, unul pentru proceduri de radiologie iar celălalt în exclusivitate pentru cardiologie intervenţională.
Pacienţii cu afecţiuni ce necesită tratament în regim de urgenţă beneficiază de gratuitate, costurile intervenţiilor fiind decontate de către Spitalul Judeţean Suceava iar pacienţii suferind de boli cronice pot beneficia de servicii medicale contra-cost adresându-se fie prin intermediul medicului specialist sau a medicului de familie.
Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2013-01-18/Centrul-de-Excelenta-in-Cardiologie-si-Radiologie-Interventionala-inaugurat-la-Suceava#ixzz2ILVfiZan

X
Sună Mesaj