Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Neptun TV | ARENA MEDICALA

Procedura revolutionara in tratamentul hipertensiunii arteriale – denervarea arterelor renale
Interventia este o premiera in sistemul privat de sanatate din Romania si a fost efectuata, pentru prima data, sambata, 17.11.2012, la Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Med New Life (MNL) ce are punct de lucru in incinta Delta Hospital din Bucuresti, sector 3.
Noua metoda se adreseaza pacientilor cu hipertensiune arteriala rezistenta, care nu raspund la tratament (cel putin trei medicamente, dintre care unul sa fie un diuretic).
Echipa de medici:

– Dr Dan Deleanu — Medic Primar Cardiolog, supraspecializat in Cardiologie Interventionala, Coordonator Cardiologie Interventionala Med New Life si Sef al Sectiei de Cateterism Cardiac Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”

– Dr. Rares Nechifor — Medic Primar Radiolog , supraspecializat in Radiologie Interventionala
Dr. Dan Deleanu invitatul Andreei Badea Hahui in cadrul emisiunii Arena Medicala Neptun TV a discutat despre procedura efectuata in premiera in cadrul Centrelor de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Med New Life – Bucuresti despre tratamentul revolutionar al hipertensiunii arteriale – Denervarea Arterelor Renale. In cea de-a doua parte a emisiunii a discutat despre procedura efectuata in premiera in sistemul sanitar european Angioplastia cu stentul Absorb – singurul stent bioresorbabil din lume.

X
Sună Mesaj