Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Parteneriat strategic: spitalul Monza si Centrele ARES | wall-street.ro |

Spitalul Monza și Centrele de Excelență ARES vor investi în următorii 5 ani 4,5 milioane de euro în proiectul Ritmico. Proiectul este o rețea națională de clinici-butic. Clinicile vor fi axate pe investigarea și diagnosticul afecțiunilor cardiovasculare. Planul este ca până la finalul anului 2022 să fie înființate 30 de clinici în orașe cu peste 50.000 de locuitori. Prima clinică din rețea funcționează deja începând cu 20 martie în Giurgiu.

“Proiectul îl aveam în plan încă din 2013, de atunci l-am gândit și pregătit la nivel de concept și așteptăm să ne maturizam în piață.  Să stabilim procedurile pe care le vom introduce. În acel moment noi aveam doar cardiologie intervențională. Ne lipsea un punct important – chirurgia cardiacă.   După ce am încheiat parteneriatul cu spitalul Monza, am decis că e momentul potrivit pentru lansarea Ritmico”, Iulian Plescan, COO al Centrelor de Excelenta ARES.

Spitalul Monza și Centrele ARES își propun ca până în anul 2023 pacienții din majoritatea orașelor din România să aibă acces la servicii medicale la standarde internaționale. Să aibă acces la expertiza medicilor cardiologi din țară și străinătate. Astfel, vor fi inaugurate în jur de 6 clinici pe an. Pentru anul în curs sunt în plan clinici la Constanța, București, Focșani, Buzău, Pitești. În Giurgiu unitatea primește deja pacienți. Urmeaza Brăila, Călărași și alte orașe, care vor fi anunțate pe parcurs.

Sursa: wall-street.ro

X
Sună Mesaj