Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Locatii

Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala, Bucuresti

Locatie

Adresa: Str. Tony Bulandra nr 27 Sector 2 Bucuresti - Incinta Spitalului Monza
CALL CENTER 031 9300

Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala, Bucuresti

Încă din anul 2010, prin deschiderea primului Centru de Excelență în Cardiologie și Radiologie Intevențională București, ne-am remarcat pe piața serviciilor medicale prin oferirea unui act medical responsabil și a unei alternative în ceea ce înseamnă medicina tradițională, asigurând tratamente minim invazive în locul tratamentelor clasice, uneori traumatizante pentru pacienți. Formată din doctori renumiti, cu o înaltă calificare medicală dobandită atât în România cât și în străinătate, echipa medicală aduce laolaltă cadre medicale de seamă din tară și din afară, oameni de prestigiu ce garantează calitatea actului medical.

Astfel, suntem primul Centru European de Excelență în Terapia Fibroamelor Uterine din Europa de Est, primul centru privat din România care tratează hipertensiunea arterială printr-o procedură revoluționară, Denervarea Arterelor Renale(RDN) și deținem prima secție privată în terapia minim invazivă a Malformațiilor Cardiace Congenitale din România.

În 2012, Centrul de Excelență în Cardiologie Interventională București a fost primul centru privat din Europa care a montat noile stenturi revoluționare, stenturile Bioresorbabile Abbott Absorb.

Amplasat în cadrul spitalului PONDERAS (Delta Hospital), Centrul de Excelență în Cardiologie și Radiologie Intervențională București, este dotat cu aparatură de ultimă generație, sistem angiograf care prin complexitatea sa ajută la investigarea vaselor de sânge, pentru a determina cu acuratețe zonele de ischemie (întreruperea circulației sangvine într-un țesut sau organ) în vederea stabilirii unui diagnostic și a tratamentului minim invaziv.

Fiind un centru exclusiv privat, condițiile de spitalizare de care pot beneficia pacienții noștri sunt dintre cele mai înalte, aceștia fiind cazati în rezerve private dotate cu un sistem de telemetrie și nurse-call ce facilitează o supraveghere medicală cât mai promptă, oricând la îdemâna cadrelor medicale și a pacientului. Centrele noastre reprezintă astfel cel mai important punct de refență în domeniul privat în ceea ce privește tratamentul minim invaziv în Cardiologia și Radiologia Intervențională, având un numar impresionant de premiere ce au revoluționat percepția despre operațiile fără bisturiu în România.

Centrul de Excelenta Bucuresti | Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Locatie

Adresa: Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, incinta Ponderas Hospital
CALL CENTER 031 9300

Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala, Suceava

Centrul din Suceava din cadrul Centrelor de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ocupa un loc deosebit de important in strategia de distribuire a centrelor de preluare a urgentelor cardiovasculare din partea de nord a tarii. Cu atat mai mult cu cat centrul din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sfantul Ioan cel Nou" este pregatit sa preia nu numai cazurile de pe raza judetului Suceava cat si pe acelea din zonele limitrofe.

Bolnavii cu afectiuni cardiovasculare au acum la indemana un centru perfomant de diagnostic si tratament minim invaziv. Amplasarea in cadrul spitalului judetean ii ajuta pe medici sa intervina rapid in cazul pacientilor cu infarct miocardic acut. Fie ca este vorba de boala coronariana, boala periferica sau afectiuni ginecologice sau ale coloanei vertebrale interventia in toate aceste cazuri o reprezinta o simpla punctie.

Dezoltarea acestei sectii a pornit din start cu o echipa redutabila de specialisti care vine in sprijinul pacientilor suceveni si din teritoriu cu un program de garda 24 in 24 de ore. Cu ajutorul lor si sprijinul unei aparaturi de inalta performanta, oferim metode de diagnostic si tratament unice solutionand astfel cazuri pe care medicina traditionala le-ar fi tratat cu bisturiu. Pacientii cu afectiuni ce necesita tratament in regim de urgenta beneficiaza de gratuitate, costurile interventiilor fiind decontate de Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Ioan Cel Nou" Suceava iar pacientii ce sufera de boli cronice pot beneficia de servicii medicale contra cost.

Centrul din Suceava din cadrul Centrelor de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ocupa un loc deosebit de important in strategia de distribuire a centrelor de preluare a urgentelor cardiovasculare din partea de nord a tarii. Cu atat mai mult cu cat centrul din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sfantul Ioan cel Nou" este pregatit sa preia nu numai cazurile de pe raza judetului Suceava cat si pe acelea din zonele limitrofe

Locatie

Adresa: Bld. 1 Decembrie 1918 nr. 20, Incinta Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Ioan Cel Nou"
CALL CENTER 031 9300

X
Sună Mesaj