Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Ginecologie

Candidoza vaginala

CEI MAI BUNI MEDICI DIN ROMANIA!

Suntem singurul Centru European de Training si Excelenta in Terapia
Fibromului Uterin din Europa de EST!

Avem cea mai simpla metoda de tratarea fibromului uterin!

Doar 24 de ore de spitalizare!

In cadrul Centrelor ARES pacientul are un consilier medical personal!

Afla costurile acestei interventii!

Sau
contacteaza-ne tu!

Call Center
031 9300

Candida albicans este o specie de fungi (ciuperci asemănătoare cu un ferment) care provoacă infecții grastrointestinale, specie care se înmulțește și provoacă simptome neplăcute precum durerile articulare și musculare, aftele, alergii, disfuncții hormonale, etc.
Simptomele neplăcute depind și de localizarea infecției, însă putem experimenta iritații, leziuni bucale roșii sau albe, leziuni ale pielii, eritemul, dureri, etc. Cea mai frecventă infecție cu Candida albicans este cea vaginală.

Simptome candidoza vaginală:

– durere sau disconfort în timpul actului sexual
– secreții vaginale abundente, de culoare gălbuie și miros neplăcut
– usturime la urinare
– iritații

Recoltare analiză:

Este important ca înainte cu 24 de ore de recoltarea probei de secreție, pacienta să nu folosească tampoane interne, să nu aplice tratamente intravaginale, să nu își facă irigații vaginale/spălături intravaginale și să evite contactul sexual.
Manevra de recoltare implică folosirea unei spatule cu ajutorul căreia medicul ginecolog va preleva secreție de la nivelul vaginului. Rezultatele testelor pentru secreții vaginale pot fi disponibile intr-un interval de 24 până la 48 de ore, în funcție de laborator. Rezultatele vor fi interpretate de medicul specialist ginecolog.

X
Sună Mesaj