Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Testimoniale

Stefan Popescu - de la Ritmico Focsani la Centrele ARES Bucuresti

De la o simpla consultatie de cardiologie la Clinicile Ritmico Focsani la cea mai complexa procedura de cardiologie din lume, procedura de schimbare valva aortica ( procedura TAVI ). Domnul Popescu a fost primul pacient al clinicii RITMICO din Focșani, imediat după deschidere. Povestea lui e povestea oricărui pacient din România care suferă de o boală cardio-vasculară nediagnosticată. Tu când ai mers ultima dată la cardiolog?

Dr. Ștefan Răileanu este medic cardiolog in Romania si pacient la Centrele ARES

Dr. Ștefan Răileanu este medic cardiolog. Când a avut el însuși probleme cu inima, a ales Centrele de Excelență Ares. Interventia a fost efectuata in Bucuresti, la cel mai mare spital de cardiologie din Romania.

Aurelia Adriana R - Ablatie fibrilatie atriala

Doamna Aurelia Adriana R, pacienta noastra tratata de fibrilatie atriala prin procedura de ablatie. Procedura a avut loc in cel mai mare spital de cardiologie din Romania.

ARES | Rotablatie | Dr. Lucian Zarma si Dr. Radu Pretorian

Ioana Chiriță a venit la noi cu dureri mari în piept. Medicii noștri au descoperit că ce simțea pacienta era provocat de o stenoză semnificativă, în proporție de peste 90%. Era la un pas de infarct. Prin procedura de rotablaţie, doctorii Lucian Zarma şi Radu Pretorian au reuşit să-i salveze viaţa. Vedeţi aici cum se simte pacienta, la câteva zile după intervenţie.

Stefan Daniel | PREMIERA NATIONALA | Implantarea dispozitivului valvular "Amplatzer Vascular Plug 3"

Domnul Stefan Daniel ne vorbeste despre experinta dumnealui in cadrul spitalului nostru. In data de 16.11.2016, pacientul a beneficiat de dispozitivul valvular, denumit “Amplatzer Vascular Plug 3”.

Teodora Ion, 9 Ani - Tratamentul prin ablatie al tahicardiei paroxistice supra ventriculare TPSV

Teodora Ion, pacienta noastra in varsta de 9 ani ne povesteste cum si-a recapatat sanatatea.

Bigiu Angelica, la 3 ani dupa Embolizarea Fibroamelor Uterine

Acum fix 3 ani pacienta noastra, Bigiu Angelica efectua procedura de embolizare a fibroamelor uterine, afectiune descoperita in urma pierderii unei sarcini. La 3 ani dupa procedura pacienta se simte excelent, aceasta a adus pe lume acum 3 luni un copil sanatos si frumos! Din recunostinta pentru sansa de a avea un copil in urma efectuarii embolizarii uterine, pacienta si-a numit copilul Rares, dupa numele medicului Rares Nechifor! Ii uram multa sanatate!

Ioana Voiculescu, PREMIERA IN ROMANIA ! Prima pacienta din Romania tratata complet de fibrilatie atriala

Doamna Ioana Voiculescu este prima pacienta din Romania tratata complet de fibrilatie atriala prin 2 proceduri revolutionare: implantarea dispozitivului Watchman - dispozitiv care elimina riscul unei Atac Vascular Cerebral si Ablatia Fibrilatiei Atriale, procedura prin radiofrecventa de terapia fibrilatiei atriale.

Boja Voichita, despre tratamentul fibrilatiei atriale prin procedura de Ablatie a Fibrilatiei Atriale

Medicul Boja Voichita, pacienta noastra in varsta 61 de ani, cu istoric de fibrilatie atriala din anul 2012 a efectuat procedura de ablatie a fibrilatiei atriale in cadrul Centrelor de Excelenta ARES Bucuresti in anul 2015.

Velcovici Schmidt Romeo, inchiderea auriculei atriale pentru eliminarea riscurilor fibrilatiei atriala

Pacientul Velcovici Schmidt Romeo - testimonial dupa efectuarea procedurii de Watchman - Procedura dedicata pacientilor cu fibrilatie atriala si contraindicatie la medicamente anticoagulante.

Pop Alexandru, PREMIERA MEDICALA IN ROMANIA! Tratamentul regurgitarii mitrale severe prin implantare dispozitivului MitraClip

Pacientul Pop Alexandru ne povesteste la 5 luni dupa implantare dispozitivului MitraClip - tratamentul interventional al insuficientei mitrale, cum a decurs interventia.

Dragomir Andreea, Embolizarea fibroamelor uterine

Pacienta noastra, Dragomir Andreea ne impartaseste experienta ei in cadrul Centrelor ARES dupa procedura de Embolizare a Fibroamelor Uterine.

Dan Andrei Bucureanu, maratonis si triatlonist de performanta despre corectia percutana a Defectului Septal Atrial

Pacientul nostru, Dan Andrei Bucureanu ne impartaseste experienta lui in cadrul Centrelor ARES la un an dupa inchiderea percutana a malformatiei congenitale cardiace - Defectul Septal Atrial

El este micuțul Rareș și povestea lui are final fericit.

Doi anișori și multă poftă de viață. El este micuțul Rareș și povestea lui cu final fericit. Încă o viață salvată datorită Asociației Salvează o inima și a doctorilor inimoși din cadrul Centrelor ARES.
X
Sună Mesaj